Egyéni és csoportos nyelvoktatás

Kinek ajánljuk iskolánk élménytanítását?

Azoknak, akik

 • eredményes nyelvvizsgát szeretnének tenni
 • unják az egyhangú iskolai órákat
 • külföldi munkavállalást terveznek, s ennek feltétele a célország nyelvének ismerete
 • üzleti tárgyalásokon van szükségük magabiztos nyelvtudásra
 • sokat utaznak, és utazásaik során fontos, hogy idegen nyelv(ek)et tudjanak
 • munkahelyükön szeretnének kitűnni nyelvtudásukkal

 

Egyéni és csoportos nyelvoktatás ajánlatunk hallgatóknak

 • voyage csomag (kalandvágyó utazóknak)
 • maestro csomag (külföldre készülő munkavállalóknak)
 • vizsga csomag (nyelvvizsgázóknak)
 • pro csomag (diákoknak)
 • doktor csomag (orvosoknak) Előkészületben
 • business csomag (üzletember)
 • vizit csomag (egészségügyi szakembereknek) Előkészületben
 • turizmus csomag (vendéglátóiparban dolgozóknak) Előkészületben
 • build csomag (építőiparban dolgozóknak) Előkészületben

Voyage csomag (kalandvágyó utazóknak)

Ha külföldi utazásaihoz van szüksége a nyelvtudásra, válassza a voyage csomagunkat! Legyen magabiztos a repülőtéren! Csekkoljon be a szállodába, s ha problémája akad, intézze el azt tolmács segítsége nélkül! Rendelje meg kedvenc ételét az étteremben, s értse meg, milyen italt ajánl hozzá a pincér! Tájékozódjon a kulturális látványosságokhoz kiírt információkból! Tematikus leckéinkkel erre mind-mind felkészülhet, és külföldön is otthon érezheti magát.

Maestro csomag (külföldre készülő munkavállalóknak)

Ha úgy döntött, hogy külföldön folytatja az életét, biztosan szerepelnie kell állásinterjúkon. Maestro csomagunk által megszerzett tudásával nem csak a leendő munkaadói előtt bizonyíthat, hanem a hétköznapi élethez szükséges szókincset is elsajátíthatja. Így nem lesz akadály, ha a munkatársai beszélgetni szeretnének Önnel, s az sem, hogy bevásároljon, ügyeket intézzen új lakhelyén.

Vizsga csomag (nyelvvizsgázóknak)

Sokszor nem elég maga a nyelvtudás: a diploma megszerzésekor, s bizonyos munkák során nyelvvizsgával is kell ezt igazolni. Célirányosan az Ön által megjelölt nyelvvizsgára készítik fel tanáraink az élménytanulás módszerével, sokkal rövidebb idő alatt, mintha a hagyományos nyelvoktatást választaná. Típusfeladatok gyakorlásával magabiztos tudást szerezhet, öröm lesz a közös munka is!

Pro csomag (diákoknak)

Nehézséget okozhat egy diáknak, ha nehezebben tanulja a nyelvet társainál. Pro csomagunkkal azonban nincs legyőzhetetlen akadály! Az Ön által megadott témákat gyakorolhatja az élménytanulás és a tanáraink segítségével. Professzionálisan a témazárókra, vizsgákra, pótvizsgákra felkészítő témaköreinkkel a motiváló sikerélmény sem marad el, így később is könnyebb lesz a tanulás!

Doktor csomag (orvosoknak) Előkészületben

Ha megelégelte a magyarországi minimálbért és a körülményeket, s úgy döntött, hogy külföldön folytatja pályáját, válassza doktor csomagunkat! Elég, ha a lényegre koncentrál, s az élménytanulással elsajátítja a szaknyelvet. Felesleges információval nem terheljük, az Ön területére fókuszálunk. Kérésre természetesen hétköznapi szókinccsel is bővíthető a tananyag.

Business csomag (üzletember)

Ha nyitni szeretne a külföldi piac felé is, elengedhetetlen, hogy ismerje valamelyik világnyelvet. Business csomagunkkal az Ön szakterületének megfelelő leckékből válogathat, biztosítva az ügyfelekkel való gördülékeny társalgást. Tanárainkkal az üzleti nyelvet gyakorolhatja, a legmodernebb szavakat és kifejezéseket. Így partnerei biztosak lehetnek benne, hogy lépést tart a trendekkel, s folyamatosan fejleszti magát.

Vizit csomag (egészségügyi szakembereknek) Előkészületben

Ha kilátástalannak tartja a magyar egészségügy helyzetét, s inkább külföldön gyakorolná hivatását több pénzért és megbecsülésért, tanulja meg élménytanulással az egészségügyi szaknyelvet! Így biztos lehet benne, hogy szakmai és nyelvi tudásának köszönhetően könnyedén kap munkát szakterületén a szomszédos országokban. Biztosabb háttérrel a szakmája szépségeit is jobban fogja értékelni!

Turizmus csomag (vendéglátóiparban dolgozóknak) Előkészületben

Ha szezonális munkát végezne a vendéglátóiparban, Önnek szól turizmus csomagunk. Nem csak a nyelvi alapokra tanítjuk meg, hanem a munkájához szükséges speciális kifejezésekre is. Nem lesz gondja, ha el kell mennie egy munkaügyi központba, de akkor sem, ha lakást szeretne bérelni. Élménytanulással néhány hét után már neki is vághat élete legnagyobb kalandjának!

Build csomag (építőiparban dolgozóknak) Előkészületben

Ha az építőiparban vállalna külföldi munkát, válassza a build csomagunkat! A kifejezetten az Ön szakmájára felépített leckék feldolgozásával olyan tudásra tehet szert, amelynek segítségével a munkaadóival és a munkatársaival is könnyedén kommunikálhat. Csupán pár hét élménytanulásra van szüksége, s el is indulhat megalapozni a jövőjét!

Egy nyelvtanfolyamunk 15 témát dolgoz fel, a témákat a hallgatók igényeihez, céljaihoz igazítjuk. Egyéni tanrendet választóknak a 15 téma elsajátítása 15, egyenként 60 perces stúdióórán, és 15 + 5, egyenként 60 perces tanári órán történik.  Csoportos (egy csoport létszáma 2-6 fő lehet) oktatásban tanulók szintén 15, egyenként 60 perces stúdióórán és 30, egyenként 45 perces tanári órán veszik át a témaköröket.

Csoportos beszédközpontú angol óra