Gyakori kérdések

Az alfa állapot egy természetes emberi készség, aminek köszönhetően az emberi agy a mély memóriába képes információkat csatolni. Így amit alfa állapotban tanulunk, az hosszú távon megmarad, nem felejtjük el olyan könnyen. Ebben az állapotban tanulunk meg beszélni gyermekkorunkban.

Minden Öntől függ. Egyénre szabottan alakítjuk ki az Ön számára legideálisabb és leghatékonyabb megoldást. Ideális esetben heti egyéni tanrendben 2x2, csoport esetén 2x3 óra alatt 8 hét leforgásával elvégezhet egy modult.

Nálunk a szintfelmérés folyamatos, ahogy előjön a már megszerzett, passzív tudása, mi annak megfelelően válogatjuk óráról-órára a megfelelő nehézségű tananyagot.
Előfordulhat, hogy akár több szintet is ugorjon egy modul alatt.
(Példa: Egy egyetemista, aki középiskolásként nyelvvizsgát tett egy adott nyelvből, majd 5 évig nem használja, állásinterjún nem már megszólalni.  A módszerünkkel 1 modul alatt felfrissítjük, igényesebb szintre fejlesztjük régen megszerzett tudását!)

Kezdőtől tárgyalási szintig minden igénynek képesek vagyunk megfelelni.
Beszélni szeretne? Nyelvvizsgára van szüksége? Külföldre menne dolgozni, vagy itthon szeretne boldogulni az üzleti életben? Nálunk mindenre van lehetőség.
Oktatásunk 1 modulja 15 témakört dolgoz fel, amivel közel 800 szavas aktív, élethelyzetekben ösztönösen alkalmazható szókincsre tehet szert.

Igen! Az alfa állapot egy természetes emberi készség, enélkül nem tudtunk volna megtanulni beszélni, nem tudnánk elaludni. Mi valóban képesek vagyunk Önt megtanítani az alfa állapot hatékony alkalmazására.

Semmit sem adnak ingyen az életben. Ne kergessen illúziókat.
Tanulnia, szavakat magolnia nem kell, de foglalkozni kell az anyaggal. Lényegesen kevesebb energiát, időt kell feláldoznia otthoni foglalkozásra, mint más vagy hasonló módszereknél.
Erre azonban kifejlesztettünk igen hatékony 10-15 perces foglalkozási lehetőségeket, amivel tökéletesen fejleszthető, támogatható a kurzus.

A speciálisan kialakított oktatási módszertanunknak köszönhetően nem kell otthon több órán keresztül házi feladatot írni, szavakat, nyelvtant magolni.
Elég az oktatási csomagban kapott cd-t hallgatni, heti 3-4 alkalommal mindössze 10 percet. A kurzus megkezdése után tanáraink személyre szabottan mondják el az Önnek leginkább ajánlott foglalkozási lehetőségeket.

Nem. Mivel a nálunk megszerzett tudás a mélymemóriába rögzül, így ha hosszabb idő ki is marad néhány óra alatt aktiválható a régi tudás és folytatható a tanfolyam.
Az ideális, mint mindennél a rendszeresség, folytonosság, de néhány hét szabadság nem befolyásolja a haladás ütemét, a tudás megszerzését.

Igen! A nálunk megszerzett tudást nem felejti el, mert a mély memóriába rögzül, oda ahová gyermekkorunkban is tároljuk az információkat, amikor még olyan az agyunk, mint a szivacs. A tanári órák elteltével a tudás aktiválódik, átesik egy érési folyamaton, aminek következtében évek múlva is rövid időn belül aktiválható, szintre hozható.