Intenzív nyelvtanfolyam Budapesten

Intenzív nyelvtanfolyamok Budapesten

A Telepátia Nyelviskolában alkalmazott agykontroll módszer lehetővé teszi, hogy intenzív nyelvtanfolyamon sajátítsa el a kívánt nyelvet. Saját fejlesztésű, naprakész tananyagunk alfaállapotban való rögzítése - együttesen a tanári aktiváló, beszéd centrikus órákkal - egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy az ön igényeinek megfelelő, személyre szabott szókincsre tegyen szert, ezáltal szintet lépjen a nyelvtudásában. Sokkal hatékonyabb, gyorsabb, eredményesebb, mint a hagyományos tanulás. A módszer engedélyezi, hogy akár minden nap látogassa az óráinkat, s megtapasztalja a tanulás élményét intenzív tempóban is. A szakmájának megfelelő, személyre szabott témakörökkel, csomagokkal is várjuk Önt. Gyorsan elérheti a kívánt eredményt: az elmélyült, maradandó nyelvtudást.

Intenzív angol/német nyelvtanfolyam

Ha Ön külföldön él, s csak 1-1 hetet tölt Magyarországon, de szeretné az élménytanulással elsajátítatni a célnyelvet, óriási eredményeket érhet el módszerünkkel. Egy héten 5 alkalommal napi 4 órás (4x50 perc) intenzív tanfolyamunkon sikeresen tanul meg beszélni az idegen nyelven, a tananyag beépül a tudatalattijába, ezért az eredmény is maradandó.

Szuper intenzív nyelvtanfolyam

Ha szintén csak egy hete van, de kicsit több időt tud a tanulásra szánni, egy héten 5 alkalommal, napi 6 órában (6x50 perc) várjuk Önt. A szuper intenzív tanfolyamon élménytanulással 200 magántanári órának megfelelő tananyagot sajátíthat el, amely szintlépést jelent a nyelvtudásában. Ez a szókincs beépül a tudatalattijába, a tudás onnan bármikor előhívható.

Győződjön meg a hatékonyságunkról személyesen is! Szeretettel várjuk ingyenes bemutató óránkon budai vagy pesti nyelviskoláinkban!