Londoni és berlini út

Kedves leendő Hallgatónk!

 

Ugye szeretnél Te is minél előbb magabiztos angol vagy német nyelvtudást szerezni? És mindezt kipróbálni London vagy Berlin utcáin egy kávézóban  vagy éppen egy múzeumot keresve?

Nos, a Telepátia Nyelviskola forradalmian új módszerével elismerten az ország egyik leggyorsabb, mégis elmélyült és gyakorlatias tudást nyújtó nyelvi műhelye.

Referenciák százaival garantáljuk számodra, hogy akár az angol, akár a német nyelvi ismeret megszerzése a cél, néhány hónap múlva szorongás mentesen használhatod majd a most még talán ismeretlen nyelvet és kereshetsz újabb kihívásokat akár a választott idegen nyelvi, akár a szakmád vagy érdeklődésednek megfelelően más területeken.

A nyelv használata azonban tovább művelhető az anyaországban mert az inspiráló környezet, a felfedezhető új kultúra és emberek tovább mélyíthetik megszerzett tudásodat és velük együtt válik a nyelvtanulás igazi élménnyé.

A Telepátia Nyelviskola elkötelezett abban, hogy hallgatóinak a lehető legkorszerűbb formában és hatékonysággal, ezzel együtt pedig valódi, azaz élő nyelvtudást adjon hallgatóinak, ezért most egyedül álló relaxációs módszerünket, társítottuk egy választott külföldi út lehetőségével is.

Csatlakozz hozzánk még ma és mi nem csak a nyelvtanulást tesszük a számodra egy könnyed és gyors folyamattá, de a tanfolyam végén megajándékozunk egy igazi londoni vagy berlini úttal* is, amelyen kipróbálhatod frissen szerzett, új tudásod.

Várjuk beiratkozásodat 2015 augusztus 31-ig.

* Az akciós berlini vagy londoni út csak az általunk választott ún. fapados légitársaság által meghirdetett útra érvényes, a légitársaság által meghirdetett feltételek szerint.
A meghirdetett kedvezmény csak az útiköltségre vonatkozik, és nem terjed ki a reptéri illeték, illetve transzfer, valamint a szállás és egyéb szabadon választott programok költségeire is.
A kedvezményt csak egy teljes kurzust elvégzett hallgatóink részére tudjuk nyújtani.
A Telepátia Nyelviskola fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben helyhiány miatt a repülőutat már nem tudja biztosítani, úgy a most meghirdetett akciós kedvezményt 10.000 Ft pénzvisszatérítés formájában téríti vissza hallgatóinak.