Referenciáink

 

Rólunk írták

„Szerencsés vagyok, mert könnyen tanulok nyelveket. Ennek a módszernek a hatékonysága azonban engem is meglepett. Fél év alatt nulláról tárgyalási szintű német tudásig jutottam el. Ráadásul a mindennapi életben használt szavakat tanultam meg, amikre valóban szükségem van külföldön.”  Csilla, 47 éves, mérnök

 

 „Több sikertelen és feladott próbálkozás után 59 évesen újrakezdtem a német nyelv tanulását. Az élet úgy hozta, hogy szükségem volt arra, hogy meg tudjak németül szólalni. Nehezíti a helyzetemet, hogy diszlexiás vagyok. Az alfa állapotban tanulás és Eszter fordulatos, valós élethelyzeteken alapuló órái során elhittem, hogy nekem is sikerülhet, és most már magabiztosan beszélek németül.” József, 59 éves, cégvezető

 

Nálunk tanultak

 

 "A Telepátia Nyelviskola vállalati partnerünkként oktatja kollégáinkat (többek közt engem is) angol és német nyelvre. Maximálisan elégedettek vagyunk oktatási módszereikkel, támogató, segítőkész hozzáállásukkal. A tananyagokat személyre szabottan, egyedileg dolgozzák ki, aszerint, hogy kinek mire van szüksége a nyelvtanulásban, és mik a személyes célok, siker elvárások. Nagyon elégedettek, és hálásak vagyunk, köszönjük! Gábor, 34 éves, tanácsadó"

 

 

Sokat tapasztalt tanulás-módszertani oktatóként még számomra is meglepő a módszer hatékonysága. Félelem és gátlások nélküli játékosság, élmények, sikerek, ahogyan életünk első nyelvét tanultuk! Az idegen nyelv tanulás kifejezésből az "idegen" szót ideje idézőjelek közé tenni! A módszert nem csak ajánlom, de használom is!

Lantos Mihály
egyetemi oktató
http://lantosmihaly.hu/
 

 

Féltem az iskolai oktatástól, mivel régen voltam már gyerek. A próbaóra alkalmával azonnali szimpátiát éreztem, mind a kollektíva, mind az oktatás területén. Az órák menete egyszerű, örömteli: a stúdió óra tananyagát a tanári órán értelmezzük. Nekem, aki egyébként is nehezen tanuló típus (lusta), mégis egyszerűen és könnyedén ment a haladás. Eredményesnek érzem az eddig tanultakat, és ha a munkám végeztével visszajöttem Ausztriából, csakis a Telepátia Nyelviskolában folytatom a német nyelv tanulását.

Chmelik László,
Budapest, Ausztria, GALTÜR
 

 

A Telepátia Nyelviskola élménytanulásos módszere nálam igen hatékonynak bizonyul. Az angol nyelvet szűk tíz hónapja kezdtem tanulni, amelyben kihagyások is voltak. A célom: külföldi turista utaknál megértetni magam, s elintézni a hétköznapi dolgokat. Ez sikerült is, amelyre a pár nappal ezelőtti külföldi utam a bizonyíték. A szavakat, kifejezéseket a stúdió órán el tudom sajátítani, amit a nagyon kellemes tanári órán begyakorolunk, illetve a hétköznapi élet dolgairól beszélgetünk. A hangulat nagyon jó, mindehhez az angol tanárnő, Odze Orsi intelligens, szerény s bájos egyénisége kimagaslóan, példamutatóan hozzátesz. Nem különben az irodavezető Zsófié is.

Jutka